Schoonmaakbedrijf in Tilburg

Zoekt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Tilburg? Dan bent u bij Britcleaning aan het juiste adres! We hebben 30 jaar ervaring met schoonmaken van kantoren, scholen en woningen. Als allround schoonmaakbedrijf in Tilburg zijn we van alle markten thuis.

Vakkundig

Ons schoonmaakbedrijf uit Tilburg bestaat uit professionele vakmensen. Zij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. Daarbij staan een goede kwaliteit en service altijd voorop. Wat voor schoonmaakwerk u ook wenst, we stemmen de schoonmaak altijd af op uw specifieke situatie. Ook werken we met milieuvriendelijke producten die uw pand weer als nooit tevoren laten stralen. Wij bieden service op maat:

 • Een perfect eindresultaat
 • Vrijblijvend contact vooraf
 • Dagelijkse en periodieke schoonmaak

U hoeft zich nooit meer zorgen te maken dat u klanten moet ontvangen in een vies pand met veel stof en vettige ramen. De vakmensen van schoonmaakbedrijf Britcleaning krijgen alles weer stralend en netjes.

Complete service

Britcleaning biedt bedrijven in Tilburg een complete schoonmaakservice. We maken niet alleen uw pand van binnen schoon door te stofzuigen, te schuren en te schrobben. Daarnaast nemen we ook uw ramen en gevels onder handen. Wij hebben voor al deze services professionele schoonmakers in dienst. Zij kunnen:

 • Wassen en schoonmaken op grote hoogte;
 • Reinigen op alle oppervlakken;
 • Met professionele apparatuur gevelrestauraties uitvoeren.

Door de ruime ervaring van ons schoonmaakbedrijf kunt u al het schoonmaakwerk aan uw pand met een gerust hart aan onze medewerkers overlaten. Met onze eigen materialen nemen we u alle zorg uit handen voor al uw schoonmaak in Tilburg.

Schoonmaakbedrijf Tilburg

Glazenwasser

Voor een glazenwasser in Tilburg bent u ook bij schoonmaakbedrijf Britcleaning aan het juiste adres. Ons gediplomeerde team van ramenwassers maakt uw ramen schoon met een eigen hoogwerker. We maken zelfs schoon op moeilijk bereikbare plaatsen. Omdat Britcleaning gebruik maakt van verschillende wasinstallaties kunnen we wassen op iedere hoogte. Met onze raamwissers met telescoopsteel kunnen wij bijvoorbeeld wassen op plekken waar zelfs de hoogwerker niet bij kan. Voor glazenwassen van alle soorten gebouwen is Britcleaning voor u het beste schoonmaakbedrijf in Tilburg.

Gevel reinigen en impregneren

Niks staat slordiger dan een onaantrekkelijke gevel. Zeker als u klanten ontvangt, wilt u niet dat mos of graffiti op uw kantoor de eerste indruk is. Daarom doen we aan gevelreiniging in Tilburg en omstreken op professionele wijze. Deze service bieden wij aan voor bedrijfspanden en woningen. Onze schoonmakers kunnen werken op verschillende ondergronden. Het ergste vuil kunnen ze van steen, hout, glas en ander materiaal laten verdwijnen. Britcleaning is gespecialiseerd in verschillende schoonmaakmethoden, waardoor uw gevel perfect schoon wordt! Met moderne apparatuur wordt uw gevel grondig gereinigd. De mogelijkheden voor gevelreiniging die wij bieden zijn:

 • Graffiti verwijderen;
 • Zandstralen;
 • Uithakken van oude voegen;
 • Dakreinigen;
 • En zonnepanelen reinigen.

Daarnaast impregneren onze reinigers de gevel vakkundig, zodat uw pand of woning minder vatbaar wordt voor vocht en vuil.

Laat uw bedrijf, school of pand in Tilburg schoonmaken door Britcleaning

Britcleaning gaat graag voor u aan de slag om uw gebouw in Tilburg weer te laten stralen. Wij maken vakkundig schoon voor scherpe prijzen. Ook stemmen wij alles af op basis van uw wensen. Wilt u met ons bespreken wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Maak dus snel een afspraak voor een grote schoonmaakbeurt!