Schoonmaakbedrijf in Waalwijk

Zoekt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Waalwijk? Dan bent u bij Britcleaning aan het juiste adres! We hebben 30 jaar ervaring met schoonmaken van kantoren, scholen en woningen. Als allround schoonmaakbedrijf in Waalwijk zijn we van alle markten thuis.

Professioneel

Ons schoonmaakwerk wordt uitgevoerd door professionele vakmensen. Zij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. Daarbij staan een goede kwaliteit en service altijd voorop. Waar we ook aan de slag gaan, we stemmen de schoonmaak altijd af op uw specifieke situatie. Ook werken we met milieuvriendelijke producten die niet belastend zijn. Zo garanderen we een duurzame service. Wij bieden:

 • Een perfect eindresultaat;
 • Vrijblijvend contact vooraf;
 • Dagelijkse en periodieke schoonmaak.

U hoeft zich nooit meer zorgen te maken dat u klanten moet ontvangen in een vies pand met veel stof en vettige ramen. De vakmensen van schoonmaakbedrijf Britcleaning krijgen alles weer stralend en netjes.

Schoonmaakbedrijf in de buurt

Britcleaning is al meer dan 30 jaar in Kaatsheuvel te vinden. Daardoor ligt Waalwijk voor onze schoonmakers om de hoek. Op deze manier bieden wij een snelle service. Ook maken we allround schoon. We maken niet alleen uw pand van binnen schoon door te stofzuigen, te schuren en te schrobben. Daarnaast nemen we ook uw ramen en gevels onder handen. We kunnen:

 • Wassen en schoonmaken op grote hoogte;
 • Reinigen op alle oppervlakken;
 • Met professionele apparatuur gevelrestauraties uitvoeren.

Al deze klussen voert ons schoonmaakbedrijf makkelijk en snel uit. Ook werken we altijd professioneel. Met onze eigen materialen nemen we u alle zorg uit handen voor al uw schoonmaak in Waalwijk.

Schoonmaakbedrijf Waalwijk

Gevel reinigen en impregneren

Een vieze gevel ziet er niet alleen slecht uit, het is ook slecht voor uw gevel. Door viezigheid en vocht kan uw gevel bijvoorbeeld beschadigen. Daarom willen we uw gevel reinigen op professionele wijze. Deze service bieden wij aan voor bedrijfspanden en woningen. Onze schoonmakers krijgen vuil weg van verschillende soorten gevels, uit welk materiaal deze ook bestaat. Met moderne apparatuur wordt uw gevel grondig gereinigd. Zo verwijderen onze medewerkers bijvoorbeeld:

 • Graffiti;
 • Schimmel;
 • Oude verflagen;
 • Dakvuil;
 • En vuil op zonnepanelen.

Daarnaast impregneren onze reinigers de gevel vakkundig, zodat uw pand of woning minder vatbaar wordt voor schimmels.

Glazenwasser in Waalwijk

Voor een glazenwasser in Waalwijk bent u bij Britcleaning eveneens aan het juiste adres. Ons gediplomeerde team van ramenwassers bereikt zelfs de meest ingewikkelde plaatsen. We maken gebruik van verschillende wasinstallaties, waaronder raamwissers met telescoopsteel. Voor glazenwassen van alle soorten gebouwen is Britcleaning voor u het beste schoonmaakbedrijf in Waalwijk. Ook leveren we voor u maatwerk. Onze medewerkers gaan daarom altijd met u in gesprek over de service die we aan u kunnen leveren.

Laat uw bedrijf, school of pand in Waalwijk schoonmaken door Britcleaning

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Waalwijk? Britcleaning gaat graag voor u aan de slag om uw gebouw in Waalwijk weer te laten stralen. Wij maken vakkundig schoon voor scherpe prijzen. Ook stemmen wij alles af op basis van uw wensen. Wilt u met ons bespreken wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Maak dus snel een afspraak voor een grote schoonmaakbeurt!