Gevelreiniging

Wij reinigen gevels van zowel woningen als van bedrijfspanden.

Gevelreiniging Tilburg: Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf voor gevelreiniging in Tilburg? Dan bent u bij Britcleaning aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in heel veel soorten gevelreiniging  voor bedrijfspanden en woningen. Onze vakkundige medewerkers gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw gevel.

Al 30 jaar vertrouwd

Scherpe prijzen

Snel geholpen

Gevelreiniging voor omgeving Tilburg

Britcleaning is gespecialiseerd in professionele gevelreiniging in Tilburg en omgeving. Wij reinigen gevels van zowel woningen als van bedrijfspanden. Ook voor grotere projecten bent u bij ons aan het juiste adres!

Gevelreiniging van verschillende materialen

De gevel van je bedrijfspand of woning is het visitekaartje voor je bezoekers.  Is je gevel van steen, glas, hout of van een ander materiaal? Britcleaning biedt de oplossing. Het reinigen van een gevel houdt eenvoudigweg in dat de vervuiling die zich op een gevel bevindt, wordt verwijderd. Het is onmogelijk om met slechts 1 reinigingsmethode alle soorten vervuiling op alle ondergronden te verwijderen. Per gevel zal dus de juiste aanpak moeten worden bepaald.
Gevelreiniging Tilburg

Milieuvriendelijke gevelreiniging

Britcleaning beschikt over moderne apparatuur waarmee wij zeer effectief kunnen optreden tegen alle soorten vuil op gevels. Door regelmatig uw gevel te laten reinigen blijft uw gevel er nieuw uitzien. Bovendien heeft dit een gunstige invloed op de levensduur van uw woning of pand. En het risico dat er schimmel ontstaat of dat muren beschadigd raken wordt hiermee aanzienlijk teruggebracht.

Milieuvriendelijke methodes om uw woning of bedrijfspand te reinigen zijn koudwaterreiniging en stoomcleanen. Per situatie bepalen wij welke milieuvriendelijke methode wij zullen inzetten.

Op het gebied van specialistisch onderhoud aan gevels hebben wij u daarom o.a. het volgende te bieden:

Gevelreiniging Tilburg op maat

Bij Britcleaning bieden we gevelreiniging op maat in Tilburg. Met de juiste reinigingsmethode krijgen we uw gevel weer helemaal schoon. Deze methode is gebaseerd op uw specifieke situatie. Daarnaast krijgen onze gediplomeerde medewerkers reinigen op verschillende ondergronden. Britcleaning heeft een schoonmaakoplossing voor gevels van verschillende materialen. Zo reinigen we gevels van:

  • Steen
  • Glas
  • Hout

Voor iedere gevel is een oplossing. Zo wordt de gevel van uw pand of woning in Tilburg weer een visitekaartje voor uw klant of bezoek. Bij Britcleaning maakt u snel een afspraak. Samen plannen we het juiste moment in voor de reiniging.

gevelreiniging tilburg voor

Modernste apparatuur voor gevelreiniging Tilburg

Gevelreiniging Tilburg gaat het best met de modernste apparatuur. Voor een succesvolle gevelreiniging treden wij zeer effectief op tegen alle soorten vuil op uw gevel. Daarnaast gebruiken wij milieuvriendelijke methodes. Daarvoor gebruiken wij koudwaterreiniging en stoomcleanen. Deze effectieve methodes om uw gevel te reinigen in Tilburg gebruiken geen schadelijke stoffen.

Het professionele team van Britcleaning bepaalt per situatie welke methode het best kan worden gebruikt. Wij bieden deze moderne technieken aan voor een scherpe prijs. Zo kunt u rekenen op kwaliteit bij het reinigen van uw gevel, zonder dat u daar teveel voor betaalt!

Verschillende doelen

Gevelreiniging Tilburg kan veel verschillende doelen hebben. Misschien wilt u het mos tussen de voegen van uw woning verwijderen, of de graffiti van de muur van uw kantoorgebouw. Voor al deze problemen heeft Britcleaning een oplossing.

Ons gediplomeerde team kan met de nieuwste materialen de grootste viezigheden van uw gevel verwijderen. We verwijderen bijvoorbeeld:

  • Graffiti van uw muur;
  • Mos van uw kozijn;
  • Afgebladderde verf van uw zijgevel;
  • Roetaanslag van uw betonnen gevel.

Al deze toepassingen zijn te gebruiken voor bedrijfspanden en woningen. Samen met u maken we een planning voor de werkzaamheden en kiezen we de reinigingsmethode die past bij uw specifieke situatie.

Gevelrestauratie door vakmensen

Ook bieden we u bij Britcleaning een volledige gevelrestauratie door vakmensen. Zij gaan professioneel aan de slag om uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien.

Door jaren bloot te zijn gesteld aan zware weersomstandigheden en vocht, kan verfwerk af gaan bladderen en kan er schade ontstaan door vocht en vorst. Deze schade ontstaat nog makkelijker als het voegwerk na jaren in kwaliteit achteruit is gegaan.

Onze specialisten slijpen of hakken het verouderde voegwerk uit uw gevel. Daarna zorgen ze voor een grondige gevelreiniging voor uw gevel in Tilburg en voegen ze uw gevel weer als nieuw. Ook oud afgebladderd verfwerk halen we snel weg door te zandstralen in Tilburg.

gevelreiniging bedrijf voor
gevelreiniging bedrijf na

Laat uw bedrijf, school of woning in Tilburg reinigen door Britcleaning

Britcleaning gaat graag voor u aan de slag om uw gebouw in Tilburg weer te laten stralen. Wij maken vakkundig schoon voor scherpe prijzen. Ook stemmen wij alles af op basis van uw wensen.

Wilt u met ons bespreken wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Maak dus snel een afspraak voor een grote schoonmaakbeurt!

Al 30 jaar vertrouwd

Het vertrouwde adres voor schoonmaak, glasbewassing en gevelreiniging in Tilburg en omstreken.

Scherpe prijzen

Optimale kwaliteit en service tegen scherpe tarieven.

Snel geholpen

Altijd goed bereikbaar voor directe hulp. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of WhatsApp.

Wat onze klanten vinden