Gevelreiniging

Wij reinigen gevels van zowel woningen als van bedrijfspanden.

Gevelreiniging

Britcleaning is gespecialiseerd in professionele gevelreiniging in Tilburg en omgeving. Wij reinigen gevels van zowel woningen als van bedrijfspanden. Ook voor grotere projecten bent u bij ons aan het juiste adres!

Gevelreiniging van verschillende materialen

De gevel van je bedrijfspand of woning is het visitekaartje voor je bezoekers.  Is je gevel van steen, glas, hout of van een ander materiaal? Britcleaning biedt de oplossing. Het reinigen van een gevel houdt eenvoudigweg in dat de vervuiling die zich op een gevel bevindt, wordt verwijderd. Het is onmogelijk om met slechts 1 reinigingsmethode alle soorten vervuiling op alle ondergronden te verwijderen. Per gevel zal dus de juiste aanpak moeten worden bepaald.

Milieuvriendelijke gevelreiniging

Britcleaning beschikt over moderne apparatuur waarmee wij zeer effectief kunnen optreden tegen alle soorten vuil op gevels. Door regelmatig uw gevel te laten reinigen blijft uw gevel er nieuw uitzien. Bovendien heeft dit een gunstige invloed op de levensduur van uw woning of pand. En het risico dat er schimmel ontstaat of dat muren beschadigd raken wordt hiermee aanzienlijk teruggebracht.

Milieuvriendelijke methodes om uw woning of bedrijfspand te reinigen zijn koudwaterreiniging en stoomcleanen. Per situatie bepalen wij welke milieuvriendelijke methode wij zullen inzetten.

Op het gebied van specialistisch onderhoud aan gevels hebben wij u daarom o.a. het volgende te bieden:

Gevelreiniging Tilburg

Al 30 jaar vertrouwd

Het vertrouwde adres voor schoonmaak, glasbewassing en gevelreiniging in Tilburg en omstreken.

Scherpe prijzen

Optimale kwaliteit en service tegen scherpe tarieven.

Snel geholpen

Altijd goed bereikbaar voor directe hulp. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of WhatsApp.

Wat onze klanten vinden