Dakreiniging

Naast gevelreiniging tevens gespecialiseerd in het reinigen van daken in alle soorten en maten

Dakreiniging

Britcleaning is naast gevelreiniging tevens gespecialiseerd in het reinigen van daken in alle soorten en maten. Als specialist in dakreiniging worden wij met name in de regio Tilburg ingeschakeld voor diverse soorten dak reiniging.

Dakreiniging en -onderhoud

Een dak biedt bescherming voor uw huis of bedrijfspand en is bovendien ook voor een groot deel belangrijk voor de uitstraling. Als een dak niet goed wordt onderhouden, kunnen er scheuren ontstaan doordat het dak is blootgesteld aan weersinvloeden als regen en wind. Dit wilt u natuurlijk graag voorkomen. Dak reiniging en dakonderhoud zijn dus van essentieel belang voor het goed houden van het dak.

Het materiaal van uw dak en de soort vervuiling bepalen welke specifieke methodes wij inzetten voor het reinigen van uw dak. Het dak wordt veelal schoongespoten met heet water met de juiste hoge druk. Of als het nodig is, kan er reinigingsmiddel worden gebruikt. Na het reinigen van uw dak wordt alles netjes en schoon achtergelaten.

Dakmateriaal impregneren

Na het reinigen van uw dak, zullen wij het dak impregneren, zodat er een beschermlaagje ontstaat. Hierdoor zal uw dak minder snel vervuild raken en zal er geen vocht in het materiaal komen. Bij het schoonmaken van uw dak, is het van groot belang dat dit wordt gedaan door een vakkundig en ervaren bedrijf. Het verkeerd toepassen van de juiste materialen en methodes kunnen uw dak beschadigen. Britcleaning staat graag voor u klaar voor het deskundig reinigen en impregneren van uw dak.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Al 30 jaar vertrouwd

Het vertrouwde adres voor schoonmaak, glasbewassing en gevelreiniging in Tilburg en omstreken.

Scherpe prijzen

Optimale kwaliteit en service tegen scherpe tarieven.

Snel geholpen

Altijd goed bereikbaar voor directe hulp. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of WhatsApp.

Wat onze klanten vinden